Home

Mest populære navn 2022

Disse navnene var mest populære i 2018 - NRK Kultur og

Se liste over de ti mest populære navnene nederst i saken. Navnetrendene skifter. I 2017 var Sofie og Jakob de mest populære navnene. I 2018 ble Emma og Lucas aller mest brukt Topp ti, jentenavn og guttenavn. 2018 Publisert 23. januar 2019; Antall Pr. 1 000; Jentenavn : Emma: 420: 15: Nora/Norah: 361: 13: Olivia: 324: 11: Sara/Sahra/Sarah. Emma var nok en gang på topp i 2018. Navnet er også i toppen i flere andre land. Sist oppdatert: 23. januar 2019 . Se topp 100 jentenavn i 2019 her. Her er de mest populære jentenavnene i 2018: 1. Emma. 2. Nora/Norah. 3. Olivia. 4. Sara/Sahra/Sarah/Zara. 5. Emilie. 6 Navnene som øker mest i popularitet i USA. Siste innlegg. Ivarna. De mest populære hundenavnene i 2018 Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå! Med et raskt blikk på listen ser vi at de norske og norrøne navnetradisjonene holdes i live, med navn som Balder, Frøya, Odin, Storm og Birk Navnet falt fra 2. til 13. plass fra 2017 til 2018, og sank også året før. Det er vanskelig å vite hvorfor det faller så mye, men som regel skjer det når navn oppleves som oppbrukt, sier Utne. Henter inspirasjon fra historie og USA Mange av navnene som var populære i Norge og Sverige i 2018 var også populære for rundt 100 år siden

I likhet med Norge, er Emma mest populært i Frankrike. Gabriel som tronet øverst i Frankrike var på 48. plass i Norge. Mye er likt, men du vil også finne navn som er langt unna den norske navnetoppen i topp 100 gutte- og jentenavn i Frankrike i 2018 Dette var de mest populære navnene i 2018 Publisert 23. januar 2019. Populære navn på 2000-tallet toppet navnestatistikken for både gutter og jenter i fjor. Les mer. Se navnetrender gjennom tidene Publisert 4. juli 2017. Her finner du grafer som viser utvikling av flere hundre forskjellige jente- og guttenavn

Navn , 2018 - SS

 1. Her er navnene flest barn fikk i 2017. De mest populære navnene i 2017 - SSB CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet
 2. Statistisk sentralbyrå (SSB) har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet
 3. De mest populære pigenavne på navnelisten er Emma, Alma, Clara, Freja og Sofia. I forhold til januars navneliste, som viser første halvdel af 2019, er Agnes rykket ud af top-5, mens Sofia er tilbage her, som hun også var på sidste års liste. Sidste års mest populære navn Ida er forsvundet væk fra 1. pladsen og helt ud af top-5
 4. ert i Sverige på 1990-tallet, sier Ouren. Veldig mange har fått navnet Ada i 2018, 256 stykker. Ada «kommer som et skudd» skriver SSB. Leah, Amalie, Aksel og Henrik er nye navn på topp ti. Her kan du se de 100 mest populære guttenavnene og jentenavnene

Mest populære navn 2019. Hvert år publiserer SSB i Norge en liste over de mest populære navnene som er blitt gitt nyfødte barn. Listen over populære navn endrer seg ikke så mye fra år til år, mange navn kommer igjen flere år på rad Bruken av navnet Ada har økt mest for jenter i det siste. I 2018 fikk 256 jenter dette navnet, noe som holdt til en 13. plass på topplisten. Årets nykommere på topp 10-listen var Leah og Amalie I 2018 fikk 295 barn navnet William, året før var antallet 372. Hva som er årsaken til den store tilbakegangen er usikkert, men navn som fort blir populære, faller ofte også fort igjen. Jentenavnene som sank mest i bruk fra 2017 til 2018 Det betyder altså, at man først i juli kan sige, hvad der var det mest populære fornavn til børn født i det foregående år. Alle stavemåder af samme navn (fx Anni og Annie) er lagt sammen og vises på top-50-listen med den mest benyttede stavemåde. Statistikken offentliggøres i midten af januar og juli måned

Topp 100 jentenavn 2018 Navn Babyverden

Som du ser er flere av disse navnene vanlig i Norge i dag, mens noen kanskje ikke er fullt så vanlige. NB! Husk på at dette var de britiske navn som var mest populære i England i 2017. Til neste år kommer vi med nye og oppdaterte lister! Listene er oppdatert i 2018. Ps. Sjekk disse forslagene til fine navn med betydning - som nesten ingen. Blant kvinnenavnene, skiller Maria seg ut. Det er det mest brukte navnet i 17 land og blant de ti mest bruke navnene i minst 36 land. Om en tar med lignende former som Marie, María, Marija, osv, er det det mest brukte navnet i 52 land og blant de ti mest bruke navnene i over 100 land.Andre svært utbredte kvinnenavn er Anna (blant de ti mest brukte i 27 land, eller 56 om en tar med Ana og.

Her er de mest populære navnene i USA. I toppen finner du mange velkjente navn, men også noen som ikke har slått an i Norge ennå. Dermed vil i praksis alle navnene i topp 1000 i USA i 2018 være mulige å gi norske barn også. Om du ønsker å kalle barnet ditt Jackson,. Utne har laget en oversikt over de navnene han tror blir mest populære i 2019 og to-tre år frem i tid. Siden 2018 ikke er omme enda, så er spådommen basert på navn i 2017. Tallene i parentes er derfor plasseringen til de forskjellige navnene i 2017 De mest populære drengenavne i 2020: William og Oscar topper listen → Se hele listen og find inspiration til det helt rigtige drengenavn Dette var de mest populære navnene i 2018 Navnestatistikk. VANLIG: 420 jentebarn fikk navnet Emma i 2018, mens 419 gutter ble kalt Lucas eller Lukas.. To velklingende navn, populære navn er Malin og Linnea. Gamle tradisjonsnavn i Norge, fra 1800-tallet eller tidlig på 1900-tallet, f.eks. Ella, Nora, Anna, Jakob, Aksel, Edvard; Navn som er mye brukt i våre naboland, særlig Sverige og Danmark, men også Tyskland og Storbritannia. Populære navn i Sverige er Maja, Ella, Alma, Filip og Aksel

De mest populære hestenavnene i 2018 Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hestenavnene akkurat nå! Med et raskt blikk på listen ser vi at de norske og norrøne navnetradisjonene holdes i live, med navn som Odin, Birk, Balder, Frøya og Loke Se de 50 mest populære pigenavne. Det er en stor beslutning at vælge et navn. Få gode råd til at vælge det rigtige navn til den lille pige Hjem Navn. Jentenavn. Topp 50 jentenavn i 2017. Topp 50 jentenavn i 2017. Navn; Jentenavn; Av. Maren Eriksen. 119497. Sofie/Sophie inntok førsteplassen over de mest populære jentenavnene i 2017. Sist oppdatert: 24. januar 2018 . Les navnestatistikken for 2019 her. Topp 50 jentenavn i 2017: 1. Sofie/Sophie. 2. Nora/Norah. 3. Emma. 4

De mest populære hundenavnene i 2018 - Agria Dyreforsikrin

Emma og Lucas/Lukas var de mest populære navnene i Norge i 2018. Det viser navnestatistikken fra Statistisk sentralbyrå som ble offentliggjort onsdag morgen. Emma er, ifølge SSB, dette årtusenets mest brukte jentenavn, og har vært årets navn ni ganger Lucas/Lukas og Emma var de mest brukte navnene til nyfødte i 2018. De er langt fra de mest brukte navnene dersom man ser befolkningen under ett

Se listene: Dette er de mest brukte navnene i Norge i dag. Lucas/Lukas og Emma var de mest brukte navnene til nyfødte i 2018. De er langt fra de mest brukte navnene dersom man ser befolkningen under ett. Ikke mange nyfødte får navnet Jan i dag, men det er det mest brukte navnet i befolkningen. Foto: Shutterstock / NTB scanpi Liste: Her er de mest populære babynavne for 2018 David Andersen. Men hvis man vil springe over, hvor gærdet er lavest, og give sit barn et navn, der helt sikkert bliver populært, så er det måske værd at finde inspiration i listen over verdens mest populære navne Hele 423 gutter fikk navnet Jakob i fjor, som dermed er det mest populære navnet også totalt. 393 jenter fikk navnet Emma. - Eksploderte i 2003 Det er andre år på rad at Emma er det mest.

Navnetoppen i Sverige 2018 Navn Babyverden

Her ser du de ti mest populære guttenavn og jentenavn for 2017. Skjermbilde: SSB Litt om guttenavnet Jakob. Jakob er kjent i Norge siden 1300- tallet og er et hebraisk guttenavn av ukjent opphav. Jakob er et bibelsk navn og tydeligvis viser trenden at bibelske navn er populært da både Jakob og Lukas er på topp, som begge er av bibelsk opphav Så er igjen den årlige dagen kommet hvor Statistisk sentralbyrå (SSB) presenterer fjorårets mest populære navn. Eller mer spesifikt: De navnene flest barn fikk i Norge i 2018. Og de heteste navnene i fjor, var Emma og Lucas/Lukas, som har skjøvet ned listetoppene fra 2017, Sofie og Jacob, til henholdsvis syvende- og sjetteplassen

Dette var de mest populære navnene i 2018 - SSB

Navnetoppen i Frankrike i 2018 Navn Babyverden

De mest populære navnene i Norge - fylke for fylke. torsdag 01.08 2019. Navneforsker: søndag 16.12 2018. Unisex-navn: Her er navnene som brukes av både jenter og gutter . onsdag 21.11 2018. Navneforsker: Disse navnene burde vært mer populære nå . tirsdag 13.11 2018 Populære navn på 2000-tallet toppet navnestatistikken for både gutter og jenter i fjor. Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook! Mest brukte jentenavn i 2018 var Emma, fulgt av Nora og Olivia, viser nye tall fra statistikken Navn. På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip og Oliver. Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn og har vær

Dette var de mest populære navnene i 2019 - SS

Emma og Lucas/Lukas var de mest populære navnene i 2018. Tett etter fulgte Nora og Olivia, samt Filip og Oliver. Dette viser fersk statistikk fra SSB. - Lucas/Lukas er en del av bølgen med. Disse navnene var mest populære i 2017. I 2016 var det Nora og William som toppet listene, men i 2017 har to bibelske guttenavn og en «gammel tante» klatret helt til topps De mest populære kattenavnene i 2018 Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære kattenavnene akkurat nå! Kattenavn kommer og går, men noen består. Simba, Felix, Pus og Mons har lenge regjert topplista

De mest populære navnene i 2017 - SS

Populære navn på 2000-tallet toppet navnestatistikken for både gutter og jenter i fjor oppsummerer SSB i en artikkel. | via SSB Mest brukte jentenavn i 2018 var Emma, fulgt av Nora og Olivia, viser nye tall fra statistikken Navn. På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip og Oliver. Emma er dette årtusenets mest brukt Emma og Jakob mest populære navn i 2019 Emma topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter i 2019. Jakob var det mest populære guttenavnet. NTB. Publisert onsdag 22. januar 2020 - 11:01. 393 jenter fikk navnet Emma i fjor, som ligger tett etterfulgt av Nora på navnestatistikken. Sofie. Emma og Jakob mest populære navn i 2019. Emma topper Statistisk sentralbyrås navnestatistikk for jenter i 2019. Jakob var det mest populære guttenavnet Navnene som falt mest fra 2017 til 2018 var Nanna, Mynte, Jakob, Thor, Sigurd og Magne. Ella og Oscar på topp i hovedstaden Ofte er det sånn at nye navn først tas i bruk i de store byene, og. Emma og Lucas/Lukas var de mest populære navnene i 2018. Tett etter fulgte Nora og Olivia, samt Filip og Oliver. Dette viser fersk statistikk fra SSB. - Lucas/Lukas er en del av bølgen med guttenavn fra Bibelen. Navnet betyr mann fra Lucania. Han er nevnt i Skriften og skal ha skrevet Lukas-evangeliet

Navn - SS

I 2018 var Emma det mest populære jentenavnet i både Østfold og nasjonalt, mens Oliver toppet blant guttenavnene i fylket. Jørgen Ouren anbefaler å styre unna topp 50-lista om man er opptatt. Bruken av navnet Ada har økt mest for jenter i det siste. I 2018 fikk 256 jenter dette navnet, noe som holdt til en 13. plass på topplisten. Årets nykommere på topp 10-listen var Leah og Amalie. For gutter er det Sander som har øker mest, mens Aksel og Henrik er nye på topplisten. En annen trend, er at stadig flere får mellomnavn De populære jentenavnene er fremdeles korte, dominert av flere vokaler og sju av topp ti-navnene ender på A. Nora, Emma, Sara og Ella følger bak Sofie. Det eneste som skiller seg litt ut, er prinsessenavnet Ingrid, på 10. plass. De ti mest brukte jentenavnene i fjor er for øvrig de samme som topp ti i 2016 Det skriver Norsk Kennel Klubb i en pressemelding på sine nettsider. Hvert år kårer organisasjonen landets mest populære hunderaser basert på antall nyregistrerte valper i året. Les også: Hund er bra for helsa På andreplass havnet staffordshire bull terrier, og på resten av topp ti-listen kom raser som elghund, labrador og engelsk setter

De mest populære navnene i 2017 - SSB

Onsdag morgen slapp Statistisk Sentralbyrå (SSB) navnestatistikken for 2018. Her går det frem at Emma nok en gang var Norges mest populære jentenavn i fjor. Hele 420 jenter fikk dette navnet i. Emma og Lucas var de mest populære navnene i 2018. Det blir født om lag 60 000 barn i Norge hvert år. Etter mye overveielser fra foreldrene og påvirkning fra slekta får hver og en sitt navn. Det pussige at disse uavhengige navnevalgene følger klare mønstre

Navn som er populære i Europa og USA. Mange av navnene som er populære både i Europa og USA, er navn fra Bibelen og andre kristne navn. I topp 50 er 24 av guttenavnene og 5 av jentenavnene hentet fra Bibelen på ett eller flere europeiske språk Danmarks mest populære navn for første halvår 2017 ble presentert forrige uke. Deres topp tre er Ida, Sofia og Emma på jentesiden, mens William, Victor og Oscar topper på guttesiden. Flere av navnene på de danske topplistene har spesiell dansk tradisjon, eller har vært brukt i Danmark over tid, ifølge navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i Bergen

Populære pigenavne. For mange starter navneovervejelserne længe før, den lille ny er kommet til verden. I ved måske allerede, at det bliver en pige, men hvad skal hun hedde? Her på Min-Maves navnesektion kan du finde en oversigt over alle pigenavne, både de mest populære pigenavne og de mere specielle I 2018 fikk 256 barn navnet, og i 2013 fikk 128 barn det. Navnet som økte nest mest er Saga, som 143 barn fikk i 2018 mot bare 56 i 2013. - Det er nok først og fremst er den svenske bruken av. Navnestatistikken for 2018 viser at navn som Emma, Nora og Olivia, og Lukas, Filip og Oliver troner listen over de mest populære navnene. Annonsørinnhold. I kveld kan man vinne inntil 20 millioner. Slik så det ikke ut for 100 år siden: Av jentene som ble født i Norge da,.

Kisser eller Pelle? Her er de mest populære kattenavne iÅge er syk og må holde sengen - Absurdgalleriet

Navn Navnestatistikken er klar Disse navnene var mest populære i 2019. POPULÆRE NAVN: Kanskje er ditt eget navn, eller barnet ditt sitt på topplisten I 2018 fik 15 ud af 1000 nyfødte piger navnet Ida. Mens det er andet år i træk, Ida indfinder sig som nummer et blandt de mest populære navne, så er William efterhånden en gammel kending. Disse navnene burde vært mer populære nå; 20 gale reaksjoner på navnevalget; 10 ting gravide fortjener; Navnene som øker mest i Danmark. Ellie var navnet som økte mest på ett år - og hoppet fra 36. plass i 2017 til 24. plass i 2018. For guttene var det Hugo som økte mest, fra 56. plass i 2017 til 27. plass i 2018 Navnene som øker mest i popularitet i USA; Topp 1000 jentenavn i USA i 2018; Topp 1000 guttenavn i USA i 2019; Mange velkjente navn i toppen, men også mange sjeldne navn. Navn som Benjamin, Lucas, Alexander, Jacob, Charlotte, Mia, Amelia, Ella og Sofia finner vi i våre topplister også, o Nora og William mest populære navn i 2016 «Skam»-paret tok landet med storm i fjor vår. Navnene deres, med en liten forskjell, troner nå på toppen over de mest populære

Nora (arabisk: نورة) er et svært vanlig navn i Saudi-Arabia. Emma er poppis. Nasjonalt var det Emma som kom på topp. Navnet har dominert navnetoppen siden 2003 og er årets navn for tiende gang. Men i Oslo kom Emma bare på en 10. plass. - Oslo er noe for seg selv. Her er det litt andre navn som er mest populært enn ellers i landet Emma og Sebastian er de mest populære navnene i 2018. Det viser navnestatistikken for 2018 Årets mest solgte biler: Dette var nordmenns favoritt-biler i 2018 Halvparten av modellene på topplista er rene elbiler. POPULÆRE BILER: Mens nordmenn har slitt med å få tak i de ettertraktede elbilene Hyundai Kona (t.v.) og Opel Ampera-e (t.h.) har Nissan levert jevnt og trutt av sin Leaf (bak). Foto: Jamieson Pothecary Vis me - Så var navnet Emma nesten borte i perioden 1940 til 1970, før det steg jevnt og trutt til det eksploderte i 2003. Før det hadde Emma vært umåtelig populært i hele den vestlige verden og dominert i Sverige på 1990-tallet, fortsetter han. Lucas topper for femte gang, og det er det mest brukte guttenavnet de ti siste årene Like bak kommer navnet Lukas med k eller c, som toppet listen blant de mest populære guttenavnene i 2018. På tredjeplass ligger Filip med F eller Ph. - Her er det mange bibelnavn, så de.

Disse navnene er mest populære . Mediehuset Dagsavisen. Sjefredaktør og adm.dir.: Eirik Hoff Lysholm | Direktør: Nina Kordahl | Redaktør Dagsavisen Oslo: Bente Rognan Gravklev | Sjefredaktør. I kartleggingen kommer det frem at de aller mest populære navnene blant single er Ida og Andreas, tett etterfulgt av Silje og Martin. Kartleggingen er basert på Happns egen statistikk. Navn som Ida og Silje er svært vanlige, noe som kan forklare hvorfor de havnet på førsteplass På Min-Mave.dk kan du finde de mest populære drengenavne år for år og se hvilke, der bliver mere eller mindre populære

Mest populære katteracer: Se hvad danskerne googler

Sjekk ut de mest populære bloggerne i 2018 forskning.no har mange gode bloggere. Her er de som ble mest lest i 2018. Nina Kristiansen ansvarlig redaktør. tirsdag 01. januar 2019 - 04:30. forskning.no har 50 gjestebloggere. Det er forskere og fagfolk som vil formidle fra sin gren av kunnskapens tre. Noen. De mest populære navnene i 2018 var Emma og Lucas. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Dette er niende gang Emma er det mest populære navnet i Norge. Så langt er Emma det mest brukte jente-navnet siden 2000. - Emma kommer fra tysk og betyr stor Når det gjelder jenter, var nok en gang Emma landets mest populære navn i 2018. Helt siden 2003, da navnet plutselig toppet statistikken, har Emma vært blant topp 3 jentenavn i Norge. Emma var mest populært blant annet i Akershus, Østfold, Buskerud og Vestfold. Men Oslo skiller seg ut denne gangen også. Her kom Emma helt ned på 11. plass

De som kalte barnet for Emma i 2018, var langt fra alene. Foto: NTB scanpix Dette var de mest populære navnene i 2018 Disse bøkene solgte mest i 2018. Norske Maja Lunde og Zeshan Shakar danket ut bestselgerforfattere som Jojo Moyes og Lucinda Riley med sine bøker «Snøsøsteren» og «Tante Ulrikkes vei» - og. Dette var de mest populære navnene i 2018. Disse navnene vil nesten ingen kalle barna sine. Sofie og Jakob var de mest brukte babynavnene i 2017. KE DE GÅR? Slik er livet og når sant skal sies hadde det nok vært kjedelig og svært forvirrende om alle het Emil eller Emma? Han Gammel-Erik og Kaffe-Lars kjenner. Border collie ble den mest populære hunderasen i Norge for femte år på rad i 2018. Det blir spennende om denne hunden igjen blir den mest populære i 2019! Dette er en gjeterhund og brukshund.

Stadig økt trafikk på bussen – dette er de mest populæreIvar oppdager at lyset har gått på do - AbsurdgallerietVivian sørget alltid for et rent helvete - Absurdgalleriet

Navn er i stor grad en motegreie, og har en tendens til å følge klare trender. I 2016 var det veldig tydelig at en NRK-serie hadde gjort et stort inntrykk på nybakte foreldre, da Nora/Noora/Norah var det klart mest populære jentenavnet og William det mest populære guttenavnet Det er mange klassikere blant de mest solgte drinkene i verden. Bartendertopp Monica Berg forteller også om trendene vi vil se i året som kommer Hva kalte vi våre firbente venner i 2019? Vi har samlet de 30 mest vanligste hestenavnene. Det er flere navn fra topplista i 2018 som også troner lista i 2019. Mens Odin beholder førsteplassen har navn som Spirit og Casper karret seg en plass blant topp fem. Navn som Festus, Saga, Sultan, Oliver, Olivia, Safir [

 • Schauspielagentur berlin.
 • Prince michael jackson i stevanna jackson.
 • Was sind schwäbische spezialitäten.
 • Granittstein pris.
 • Allosaurus länge.
 • Føniks klær.
 • Wlz online.
 • Bvb tickets.
 • Rabarber i kruka.
 • Windows 10 update virker ikke.
 • Australien landschaften.
 • 1 mai.
 • St. johann im pongau webcam.
 • Playoff bundesliga.
 • Lebenshilfe tirol geschäftsführung.
 • Get boks mikro starter ikke opp.
 • Get filmleie problemer.
 • Matlyst bok.
 • Koala mladiči.
 • Nrk super julekalender 2016.
 • Billy bokhylla dörrar.
 • Spulwurm hund wurmkur.
 • Skoglund bakeri.
 • Kon tiki filmen.
 • Rio douro flusskreuzfahrt 2017.
 • Tekst om sosiale medier.
 • Cuatro caminos dayana jaimes.
 • Dr oetker kleine kuchen schoko.
 • Vixen awards 2018.
 • Keuchhusten hausmittel.
 • Hair extensions oslo butikk.
 • 7 segment anzeige kv diagramm.
 • Shiba valpar till salu 2017.
 • Fleischfressende pflanzen bauhaus.
 • Ausmalbilder katzen und hunde.
 • Halloween run 2017 fotos.
 • Insufficient translate.
 • Ausmalbilder katzen und hunde.
 • Futon gesund.
 • Verkaufsoffener sonntag mönchengladbach.
 • Tierpark peine und umgebung.